18 juli 2009

Recept på god Pannacotta

Underbar efterrätt som passar efter alla Middagar!

De här receptet är till för 4-6 personer - beror på vilka glas du väljer att servera i.
3dl Grädde
3st Gelatinblad
1tsk Vaniljsocker
2dl Cesella alt med vanilj smak
150 -200g Vit Choklad - välj själv

Så här gör du:
Om du väljer att göra pannacottan med vit choklad, som jag verkligen tycker att du ska göra, så smälter du den över ett vattenbad. Lägger gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden och vaniljsockret ta sen kastrullen från värmen och lös upp gelatinbladen i grädden.
Nu ska allt bara blandas!
I med cesellan och chokladen och häll upp smeten på fina glas - förvara i kylen 2-3 tim innan servering. Garnera med fina hallon eller blåbär!

Dags å Njuta!
Lycka till :-)

2 kommentarer: